Om oss

Vi har et nyoppstartet oppdrett av verdens fineste hunderase, Bichon Havanais. Jeg er forpliktet til å følge NKK’s etiske grunnregler for avl og oppdrett og NBHK’s retningslinjer for avl og har gått NKK’s “Oppdretterskolen”. Del 2. 

Har tidligere drevet avl og hatt rasen Chow-Chow for mange år siden:) Jeg bor i Kristiansand og driver oppdrett hjemmefra- har stor plass i eget hus med hage og beplanting- fine tur områder i nærheten. Bor og deler av tiden i Rogaland på Bryne.

Min familie består nå av samboer og sønn på 18 år som bor hjemme. Har 4 barrn - hvor 3 av dem er voksne og flyttet hjemmefra. 1 barnebarn på 3 år- 

Vi vil  sosialisere valpene våre med besøk fra barnebarn til voksne, kjøre tur i bil mm. Alle valper hos oss er reg i NKK; chip, vaksinert, og fått ormekur. Vi følger NKK / NBHK retningslinjer for avl, foreldredyr er sjekket fri for patella og fri for arvelig øye sykdommer som katerakt osv. 

ca 3 mnd Jamina på vårt sommersted i Risør. Ruben koser masse med meg :)

ca 3 mnd Jamina på vårt sommersted i Risør. Ruben koser masse med meg :)

Jeg har som mål å levere sunne, friske og tillitsfulle valper.

 Jeg helsesjekker alle mine avlsdyr ihht NKK og NBHK reningslinjer for avl.

Uke 1: Denne uken ligger valpene på soverommet vårt om natta, på badet med varmekabler på dagtid, i fred og ro, de får i denne uken første klo klipp

Uke 2: Valpeneloigger i stua og de får være sammen med oss i det daglige, med lyder ol, får igjen klo klipp. Ormekur

Uke 3 : Valpene får klo klipp, starter sosialisering. For eget måltid i slutten av uken.

Uke 4: Valpene får klo klipp, de får nå prøve å gå ute i gress dersom været tilsier det, de få mat 2 ganger om dager ormekur. I slutten av uken åpner jeg hjemmet for besøk.

Uke 5: Valpene får klo klipp, bad, føn, og ellers daglig stell og biltur. Sosialisering med besøk.

Uke 6:Valpene får klo klipp, bad, føn, ormekur og daglig stell.

Uke 7 : Valpene får klo klipp. Mat 3 ganger om dagen, daglig stell, bad, de skal denne uken til veterinær for å få vaksine, chip og veterinær kontroll

Uke 8: Flesteparten reiser denne uken, men de får klo klipp, bad og stell før avreise.

Sender med:

Mat valpepakke fra Royal Canin samt vom puppy, valpepakke fra Agria, 2 stk tepper som mor har ligget på så de kjenner igjen lukten, noen nye leker som mor og valper har lekt med og som de kjenner lukten fra, godbiter og bæsjeposer, et skriv om behandling av valpen, Velkommen valp, vektskjema og en brosjyre med bilder av valpen.

Egen side på facebook med info, bilder, oppfølging hvor valpekjøperne og vi har god dialog, info mm slik at ventetiden blir fylt med info og de nye familiene  får med seg ventetiden som en før fødsel periode. Fått veldig gode tilbakemeldinger på at dette er veldig bra :)

Alle valper hos oss er reg i NKK; chip, vaksinert, og fått ormekur. Vi følger NKK / NBHK retningslinjer for avl, foreldredyr er sjekket fri for patella og fri for arvelig øye sykdommer som katerakt osv.

Kommentarer

Øyvind Joa

17.03.2021 09:19

Vi har lyst på hund etter mange år uten,nå er vi blitt pensjonister og har derfor god tid til og ta oss av den

Liv Inger Eidså

22.03.2021 08:40

Hei - dere må skrive til meg via kontaktskjemaet - da kan jeg svare: Liv Inger

Nyeste kommentarer

15.07 | 17:12

Vil gjerne bli satt på venteliste altså : )

23.09 | 06:07

Hei - send melding via kontaktskjema på siden min - da får jeg det som mail - fortell om deg og dine :) Liv Inger

22.09 | 23:43

Hei. På vei mot pensjonistilværelsen. Vil gjerne realisere en drøm om hund. Barndommens engelske setter Jiil, var elskelig. Nå har jeg lagt min elsk på Bichon Havanaise. Neste vår/sommer (2022)? Tispe

07.06 | 08:57

Hei - send melding via kontaktskjema på siden min :)

Del denne siden